حکم دادگاه در چه مواردی عقد است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۸۴ #07492661

در جایی مطالعه کردم اگر دختر و پسری را در خانه ای دستگیر کنند و ثابت شوند زنا کار هستند، حتی اگر به بکارت دختر آسیب نرسد دادگاه از طرفین میخواهد یا عقد را انتخاب کرده و یا به زندان بروند و در همان دادگاه عقدشان را جاری میکنند، آیا صحت دارد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صحت ندارد

در قوانین چنین امری وجود ندارد
بحث در این است که طرفین مرتکب رابطه نامشروع شده اند و دادیار با اینکار قصد دارد عنوان مجرمانه را از بین ببرید زیرا بین زن وشوهر رابطه نامشروعی وجود ندارد
اما سخن دیگر این است که کسی حق ندارد تازمانی که جرم مشهود نباشد به خانه ورود کند و کسی را دستگیر کند مگر اجازه خاص وجود داشته باشد
ویا مکان به محل مفسده ای عمومی تبدیل شده باشد

سلام دوست گرامی
خیر چنین جیزی صحبت ندارد و فقط مرتکب عمل رابطه نامشروع شده اند

متاسفانه در این گونه مسائل افراد نظریه های شخصی و فاقد وجاهت قانونی ارائه میدهند ودرقانون کشور ما چنین امری وجود ندارد

سلام
خیر چنین چیزی صحت ندارد و مطابق قانون داتشن روابط نامشروع حسب مورد مجازاتهای معینی دارد