من میتونم از طرف مقابلم اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۵۶ #07483918

سلام
وقت بخیر
۴ ماهی هست که من درگیر اتهام تهدید و مزاحمت تلفنی بودم که بعد اینکه پرونده از شورای حل اختلاف به دادسرا اومد قاضی حکم رد تعقیب و ختم پرونده رو داد.
چون اتهام این خانوم به من باعث اختلاف با همسر و خانواده ام شد.
و نتیجه اعاده حبثیت چی میتونه باشه.
باتشکر

مشاوره حقوقی دادسرا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف شکایت افتراء محسوب نمی‌شود چه اینکه طبق اصل ۳۴ قانون اساسی تظلم خواهی حق مسلم هر فرد است مگر شکایت همراه با سوءنیت باشد در این صورت می توانید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

سلام
چیزی به نام اعاده حیثیت نداریم اما در صورتی که اثبات شود طرف شکایت واهی به قصد ایذاء و اذیت انجام داده، تحت عنوان افترا قابل تعقیب خواهند بود. البته اثبات قصد ایذاء بسیار دشوار است.

سلام . در صورتی که نتوانید سو نیت ایشان را اثبات کنید شکایت افترای شما رد خواهد شد

بله امکان دارد که ازایشان به جرم افترا شکایت نمائید لیکن باید بتوانید اثبات کنید

با توجه به اتهامات وارده علیه ایشون به جرم تهمت افترا،حیثیت آبرو شکایت نمایید