شکایت از کارفرما بابت عدم استرداد سفته تضمین و مطالبه خسارت

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۹ #07480540

بنده به مدت ۱ ماه در فروشگاه فرش به عنوان فروشنده مشغول به کار بودم، بدون بیمه و قرارداد دستی نوشته شده و از بنده سفته تحویل گرفتن.
به دلیل بداخلاقی کارفرما از کار اومدم بیرون، یک مبلغ از حقوقم رو زودتر گرفتم مابقی رو سفته. سفته رو به من تحویل نمیدن و ادعا دارن که من کم‌فروشی کردم، در صورتی که فاکتور بنده ۳ بار توسط مدیر چک شده و تشویق شدم. اول گفتن ۱۰ تومن الان میگن مبلغ ۲۴ میلیون بدهی دارم و اگر نپردازم از من شکایت می‌کنند. میشه لطفا راهنمایی کنید؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا اظهارنامه برای کارفرما ارسال کنید در صورت عدم اقدام ، دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح کنید .

با سلام
کارفرما هر ادعایی راجع به کم فروشی و ... دارد بایستی آن را به اثبات برساند. راجع به سفته ابتدائا اظهارنامه خطاب به وی ارسال کنید، در صورت عدم تاثیر، دادخواست استرداد لاشه سفته امانی مستند به قرارداد فی مابین به طرفیت ایشان مطرح نمایید.

با سلام
ایشان اگر ادعایی بر کم فروشی یا مدیونیت شما دارند بایستی اثبات نمایند بهتر است اظهارنامه ای رسمی جهت استرداد لاشه سفته به طرف مقابل بفرستید

با سلام،ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست استرداد سفته امانی دهید.ایشان اگر ادعایی دارد باید ثابت کند.

سلام
دادخواست استرداد سفته ها را با استناد به قرارداد دستی بدهید و اگر طرف مقابل ادعای دارد باید آن را اثبات نماید .

سلام مطابق همان دست نوشته و شماره سفته اظهارنامه ای به کارفرما با موضوع استرداد سفته( امانی،ضمانت حسن انجام کار ) بدهید