من مهریمو میتونم بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۷ #07448507

سلام
من و همسرم حدود ۱ سال و نیمه ازدواج کردیم همسرم موقع دعوا همش فحاشی میکنه و داد و بیداد چند باری هم وسیله شکسته و پرت کردن من اینور اونور براش مثل اب خوردنه ۲ باری هم تو گوشم زده که بار اول به خانوادم قول داد باره اخرشه و باز تکرار شده من با توجه به مشکلاتی که دارم این تو گوشی برای بار دوم فشار مضاعف بوده هر بارم میگه پاشو از خونه برو بیرون من الان خودش گفت زنگ بزن بیان دنبالت ببرنت در حال حاضر خونه مادرمم و میخوام اقدام کنم به طلاق
اصلا الان باید کجا برم چیکار کنم برای طلاق و اجرای مهریه
خونه ای که داریم هنوز قولنامس
که ۳ دونگش به نام منه
ایا خونه هم کامل میتونم بگیرم؟ چون مهریمم ۱۳۷۱ سکه اس

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانیدمهریه خود را بگیرید و دردادگاه هم می توانیدعسروحرج خودرا برای طلاق گرفتن ثابت کنید

بادرودوسلام ازدفتر وقوع عقد نکاح اقدام نمایید.

با درود مهریه از طریق دفترخانه وقوع عقد نکاح اقدام کنید
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام
برای طلاق و اجرای مهریه///////////////
با داشتن دلیل موجه و اثبات آن می توانید از دادگاه تقاضای طلاق کنید
اثبات عسر و حرج هم از دلایل طلاق به استناد ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی است.
عسر و حرج یعنی به وجود آمدن وضعیتی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته و تحمل آن مشکل باشد.
برای شروع و ثبت مراحل طلاق زوجه بایستی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شروع کرد. در ابتدا دادخواست در دفاتر الکترونیک قضایی ثبت می شود و سپس به دادگاه خانواده فرستاده و ارجاع می شود.
برای اجرا گذاشتن مهریه همراه با مدارک مربوطه (کارت ملی، شناسنامه، سند رسمی ازدواج) به دفتر ازدواج یا دایره اجرای ثبت (مستقر در دفتر ثبت اسناد محل وقوع ازدواج) و یا
دادگاه مراجعه و با ارائه ی دادخواستی تقاضای صدور اجرائیه می کنید.
یکی از راه های راحت تر و سریعتر اجرا گذاشتن مهریه اقدام از طریق اجرای ثبت اسناد رسمی مهریه است.
اجرا گذاشتن مهریه از این طریق به این صورت است که قباله ازدواج خود را به دفترخانه محل ثبت عقد ارائه و تقاضای صدور اجرائیه نماید. سپس با اجرائیه به اداره ثبت مراجعه و مهریه را مطالبه کند که البته با پرداخت هزینه های رسیدگی به پرونده می تواند همه ی آن ها را بعدا از زوج مطالبه نماید
ایا خونه هم کامل میتونم بگیرم؟ چون مهریمم ۱۳۷۱ سکه اس//// بله
به شرط آنکه این اموال جزء مستثنیات دین نباشد.
مستثنیات دین در ماده۵۲۴ قانون آیین دادرسی مدنی احصاء شده است و شامل مواردی مثل مسکن مورد نیاز و وسیله نقلیه مورد نیاز وی می باشد.
در صورتی که زوج استطاعت مالی برای پرداخت مهریه داشته باشد و وی از این کار امتناع نماید

سلام شما جهت دریافت مهریه میبایست به اجرای ثبت مراجعه کنید و لیست اموال همسر خود را به آنجا اعلام کنید و برای طلاق هم باید مدارک لازم جهت طرح دادخواست طلاق داشته باشید و بعد اقدام کنید

بسمه تعالی: فرض موارد مطروحه : شما در هرزمانی میتوانید برلی وصول مهریه خود اقدام کنید . لزوما برای وصول مهریه معرفی اموال نیاز نیست و برابر قانون زوج مکلف به پرداخت تا تعداد ۱۱۰ سکه بصورت اجراییست و ضمانت اجرا دارد و مازادئ ۱۱۰ سکه نیاز به اثبات تمکن مالی زوج هست .
برای شروع به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست مطالبه مهریه رو ثبت کنید . همزمان میتوانید مطالبه نفقه هم داشته باشید . لازم بذکر است دادخواست طلاق از جانب شما نیاز به ادله اثباتی سنگینی داردکه با مواردی که مطرح نمودید بعید است صادر شود اما میتوانید دادخواست عدم امکان سازش بدهیدتا موفق شویدو سعی کنید حتما با وکلای با تجربه در باب خانواده مشاوره داشته باشید تا هر آنچه مصلحت بهتری ست بر شما واقع گردد زیرا دعاوی خانواده از حساسیت بالایی برخوردار است

ابتدا از طریق دفترخانه ای که ازدواج ثبت شده است می توانید درخواست صدور اجراییه مطرح نموده و سپس به اجرای ثبت مراجعه نمایید.