اگه بخوام درخواست ازدواج مجدد بدم بدون اینکه بخوام طلاق بدم؛ بجایی نمیرسه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۱۹ #07446846

سلام من ۴ ساله زنم عقده ۲ ساله قهریم و حاضر نیس بیاد سرخونه زندگیش چون از اقوام هسن واسه طلاق هم اقدامی نمیکنه ۳ نفر و بصورت مجزا فرسادیم حاضر نشده بیاد الان اگه بخام درخاست ازدواج مجدد بدم بدون اینکه بخام طلاق بدم
با تشکر.. .

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . چنانچه همسر شما باکره باشد و مهریه حال باشد میتواند از حق حبس خود استفاده کند و تا زمان پرداخت مهریه از طرف شما از این حق استفاده کند . ولی چنانچه شما در حال پرداخت مهریه هستید و مجددا تمکین نمیکند در این حالت عسر وحرج شما محرز می‌باشد و شما میتوانید از دادگاه تقاضای ازدواج مجدد را طی دادخواست انجام دهید

با سلام اگر ایشان دوشیزه باشد می تواند از حق حبس استفاده نماید تا زمانی که حقوق او را پرداخت نکرده اید تمکین نکند و در این حالت حتی اگر دادخواست الزام به تمکین دهید رد خواهد شد در غیر اینصورت میتوانید الزام به تمکین دهید اگر بازهم تمکین نکردند ناشزه محسوب می شوند و می توانید تقاضا ازدواج مجدد نمایید .

زوجه میتواند در صورت باکرگی ب حق حبس خود استناد نموده و از تمکین خودداری کند لیکن اگر استناد ب حق حبس زوجه برای زوج عسر و حرج و مشکلاتی بوجود آورد در اینصورت زوج میتواند از دادگاه تقاضای تجویز ازدواج مجدد نماید

با سلام
ابتداد باید الزام به تمکین زوجه را تقاضا نمایید و پس از قطعیت حکم و طی شدن مراحل اجرا سپس می توانید دادخواست ازدواج مجدد تقدیم نمایید

شما ابتدا به ساکن امکان طرح چنین خواسته ای را ندارید، ابتدا باید حکم الزام به تمکین بر علیه همسر شما صادر شود و پس از قطعیت در صورت امتناع زوجه از اجرای حکم با تایید واحد مددکاری و اجرای احکام امکان تقدیم دادخواست جواز ازدواج مجدد وجود خواهد داشت

سلام
اشاره ای به حق حبس نداشته آید اگر به همین منوال است حق ازدواج مجدد ندارید در غیر اینصورت با دادخواست تمکین و عدم تمکین نامبرده می توانید ازدواج نمایید

سلام
بستگی داردبه اینکه همسرتان ازحق حبس استفاده کرده باشندیانه.