آیا خطا و موردی که منجر به تخلیه گردد در این باب رخ داده است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۸۲ #07441561

با عرض سلام و ادب .
بنده مالک سرقفلی دکانی هستم که به توارث از پدر مرحومم باقی مانده است و البته انحصار وراثت هم انجام شده است اما اجاره نامه همان اجاره نامه قدیمی فی مابین پدرم و مالک است از سال ۱۳۲۰ و اجاره نامه جدیدی عقد نشده.لکن در زمان فوت پدرم من صغیر بودم و مادرم با اخذ قیم نامه رسمی از اداره سرپرستی وزارت دادگستری وقت امورات دکان را بر عهده گرفت و جواز کسب و برگه های مالیات و عوارض شهرداری مربوط به دکان حسب قیم نامه و قانون به نام ایشان شد .البته مادرم در قید حیاط هستن .مالک عنوان میدارد چون اجاره نامه به نام پدره من بوده و جواز کسب و مالیات و عوارض به نام مادرم هست انتقال به غیر صورت گرفته و میخواهد حکم تخلیه بگیرد. همه موارد طبق قانون قیومیت انجام شده و چون مادرم قیم من بوده ادارات مالیات و شهرداری و اتحادیه صنف در آن زمان مدارک را به نام ایشان کردن و این قانون است .با تشکر .

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان تخلیه وجود ندارد

مشمول موارد تخلیه نمی‌شود.

بادرودوسلام ازمصادیق تخلیه تلقی و محسوب نمی شود.

سلام
مورد قانونی برای تخلیه وجود ندارد

سلام این موارد شامل مواد تخلیه نیستن

با درود..
با توجه به توضیحات ارائه شده،، موضـوع مطروحه از موارد تخلیه محسوب نمی گردد..

شامل موارد تخلیه نیست ....