چگونه میتوانم به حکم قطعی تجدید نظر اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۰ #07212186

بخده درخواست اعسار از محکوم به را دادم و با اینکه هیچ گونه اموالی نداشتم و یک بچه ۳ ساله دارم و اجاره نشین هستم درخواست من رد شد و تجدید نظر دادم ان هم رد شده و سه رور است که به من ابلاغ شده است، الان نمیدونم چیکار کنم میترسم جلب بشوم، لطفا راهنمایی کنید من چه کاری باید بکنم تا بازداشت نشوم و اعسارم را اثبات کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تدارک ادله جدید مبنی بر اعسار میتوانید دادخواست مجدد ثبت نمایید.

با طرح مجدد اعسار میتوانید عدم امکان تودیع محکوم به را اعلام و اظهار نموده و مدارک و شهود بیشتری برای این ادعا ارائه نمائید . درخواست اعسار دارای محدودیت نبوده و مشمول امر مختومه نیست.

سلام
شما می توانید مجددا درخواست اعسار خود را مطرح کنید البته باید دلایل و مدارک جدیدی داشته باشید و اگر وضعیت شما تغییری نکرده باشد دادگاه نمی پذیرد و اگر طرف مقابل شما بخواهد دستور جلب شما را بگیرد قانون نمی توان مانع ایشان شد و در صورتی که برایتان امکان دارد خودتان با ایشان برای پرداخت به توافق برسید

سلام. مجددا دادخواست اعسار مطرح نمایید تا بررسی گردد.