آیا تمام تحقیقات رو انجام بدن بعد به نتیجه نرسند؛ منع تعقیب صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۳ #07209000

سلام برای پرونده که منع تعقیب بزنه آیا بازپرس میزنه یا قاضی پرونده من الان یک ماه دیگ چهارماهه که توی دادسرا هستش امید دارم که منع تعقیب بزنه نا حق اتهام به هم زدن آیا تمام تحقیقات رو انجام بدن بعد به نتیجه نرسند منع تعقیب میده؟؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بازپرس در صورت جرم بودن عمل ارتکابی و وجود ادله کافی برای انتساب جرم به متهم، قرار جلب به دادرسی و در صورت جرم نبودن عمل ارتکابی و یا فقدان ادله کافی برای انتساب جرم به متهم، قرار منع تعقیب صادر و پرونده را فوری نزد دادستان ارسال می‌کند. دادستان باید ظرف سه‌روز از تاریخ وصول، پرونده تحقیقات را ملاحظه و نظر خود را به طور کتبی اعلام کند و پرونده را نزد بازپرس برگرداند.

با تحقیقاتی که دادسرا انجام میده در صورت بی گناهی شما بازپرس قرار منع تعقیب صادر میکند که در صورت اعتراض به این قرار قاضی دادگاه رسیدگی میکند و در صورت بی گناهی منع تعقیب را تایید میکند

سلام

وقت بخیر

قرار منع تعقیب در دادسرا صادر می شود نه دادگاه.

بله در صورتی که دادسرا به نتیجه برسد که دلیل کافی برای وقوع و اثبات جرم نباشد قرار منع تعقیب صادر خواهد شد

سلام
اگر بعد از تحقیقات دلیلی علیه متهم وجود نداشته باشد دادسرا قرار منع تعقیب صادر می کند.

سلام. ممکنه حتی بعد از یکسال بررسی و تحقیقات منع تعقیب صادر بشه ولی در صورتی که دلایل کافی نباشه یا عمل جرم نباشه قرار منع تعقیب صادر میشه