لطفا در رابطه با بیماری روانی پدرم راهنمایی بفرمایید که چگونه شکایت کنیم که به نتیجه برسیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۴۵ #07199361

سلام وقت بخیر، خانواده ی مادرم در شهر دیگری ساکن هستند وما در شهری دیگر،از بچگی شاهد بهانه گیری های پدرم و ضرب و شطم مادرم توسط او بودم، این رفتار های پدرم برای همان سالی ۲-۳ باری که با خانواده مادرم ملاقات داشتیم شدت می گرفت و قبل و بعد از دیدار آنها به مادرم میزد.بزرگ شدم و با دقت بیشتر در رفتارهای پدرم و مطالعه در اینترنت متوجه شدم که کاملا نشانه های پارانوئید و اسکیزوفرنی و بعضا اتیسم خفیف را داراست.هر روز فریادمیزنند و حداقل دوماه یکبار به مادرم حمله میکند. در ضمن به شدت عصبی است.طبق سفارش یک پزشک عمومی که در هنگام مراجعه ی پدرم به خاطر بیماری آسم به ایشان در یکی از دفعاتی که به مادرم آسیب رسانده بود و مادرم به خانه ی پدر بزرگم رفته بود، پزشک گفتند هر طور شده بره پیش روانپزشک. اما قبول نمی کرد. پدرم علاوه بر این بیماری ها از رذایل اخلاقی چون حسادت دروغگویی و بی وجدان هم هست. معذرت میخوام که اینقدر صریح میگم.
به علاوه ما در شهرستان کوچکی زندگی می کنیم. درآمد آنچنانی هم نداریم و چند سالی است بهانه ی یکسری از دعواهای پدرم سرکار نرفتن مادرم است در حالیکه در شهر ما بیشترین حقوق یک خانم دیپلمه ماهی ۲۵۰ تومنه!
مادرم در ۱۶ سالگی علیرغم استعداد تحصیلی بالا و ضمن اینکه خودش متوجه اختلاف فرهنگی، منطقی و ... اش با پدرم میشود راضی به ازدواج با اونیست اما اصرار پدر بزرگم او را مجبور میکند. من تک فرزند هستم و فرزندان دیگر در بدو تولد می مردند. مادرم تمام تلاش خود را برای آرام نگه داشتن فضای خانه و آزاد گذاشتن وقت من برای درسهام میکردند و من علیرغم نبود امکانات به لطف خدا و حمایت های مادرم دانشگاه" تهران " تحصیل میکنم.
با این اوصاف و قوانین، می خواستم بدونم آیا شکایتی می توانیم بنویسیم که پدرم این رفتارهاشون رو کمتر کنند؟ چون پارانوئید هیچ دارویی ندارد و تنها دو راه مدارا یا ترک فرد وجود دارد. اما باور کنید حتی با این همه توضیح، هیچ کس تا با چنین فردی زندگی نکند متوجه عمق فاجعه نخواهد بود، در پایان عاجزانه خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید.
بااحترام

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید به جرم این ضرب و شتم و فحاشی در دادگاه اقامه دعوا کنید

سلام بر شما دوست عزیز که توانستید در شرایط متشنج ، در دانشگاه ادامه تحصیل دهید، متاسفانه برای اینگونه بیماران و تحت درمان قراردادن آنها، دولت هیچگونه تمهیداتی ندارد، ضمن اینکه چنانچه، پدر شما به ضرب و شتم و فحاشی و از این قبیل رفتارها که جنبه کیفری دارد ، ادامه داد نسبت به وی در دادسرای محل طرح دعوی کیفری نمایید که متنبه شود و دقت بیشتری بر کنترل رفتار خود داشته باشد، پیروز باشید

سلام
ببینید بیماری و شرایط حاکم چیزی نیست که بشه گفت به صرف شکایت حل و فصل میشه، در واقع واضح است که حالت روانی موجود در پدرتون با حکم دادگاه مرتفع نمیشه. اولین و بهتریت راه اینه که سعی کنید با همیاری عمو و عمه و بزرگان فامیل ایشون راضی کنید که برن پیش روانپزشک، از نظر حقوقی صرفا یک راه به نظر میرسه آن هم طلاق از باب عسر و حرج است که البته پیشنهاد نمیدم و تاکیدم روی راه حل اول است.