چگونه میتوانم قبل از حکم اجراییه این راههای قانونی را انجام دهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۷ #07195545

با سلام احترام
بنده در پرونده مالی محکوم به پرداخت تاخیر تادیه از سال ۸۴ شدم غیابی و در واخواهی که هزینه را پرداخت کردم مجددا رای تایید شد با این حال که هیچ گونه از مدارک و شواهد و دعوای متقابل بنده که در دادخواست تهیه کردم نپذیرفت و در تجدید نظر مبلغ ۴ میلیون دادگاه هزینه دادرسی خواست که نداشتم بدهم و اعسار هم رد شد و ظاهرا رد درخواست و حکم قطعی میشود با این اوضاع سوال یده این است که
۱- در صورت تایید حکم قطعی ایا میتوانم مال ورثه که اسم بنده در ان هست را ارائه دهم چون میگویند مالی که راحت نشه فروخت دادگاه قبول نکرده و بنده به زندان میفتم تا اعسارم قبول شود
۱- چگونه میتوانم قبل از حکم اجراییه این راههای قانونی را انجام دهم و با توجه به اینکه در دادگاه اولیه خیلی موارد مثل دعوای متقابل را اهمیت نداده میتوانم مجددا اعتراض یا واخواهی یا دادرسی مجدد یا ورود شخص ثالث یا دیوان عدالت اداری مواردی دیگر هست برای به جریان انداختن پرونده؟
۲- ایا میتوانم از دوباره پرونده را درخواست دادگاه بدوی نمود؟ چون دلایل دارم که دادگاه گوش نداده است

خواهشمندم راهنمایی بفرمایید با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- شما میتوانید به محض قطعیت حکم دادخواست اعسار را تقدیم نمایید . با تقدیم اعسار امکان جلب وجود نخواهد داشت .
-- با قطعیت دادنامه دیگر امکان اعتراض و .... را ندارید .
-- با عنایت به اصل اعتبار امر مختومه و رسیدگی دادگاه به موضوع امکان طرح مجدد دعوی را ندارید .

سلام
در صورت قطعی شدن حکم صادره می توانید درخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدهید. اگر این درخواست را ظرف مدت سی روز از زمان ابلاغ اجرائیه تقدیم نمایید، تا زمان رسیدگی به اعسار جلب نخواهید شد. ضمنا رسیدگی مجدد به ادعای شما تنها در قالب اعاده دادرسی امکانپذیر است. اما با شرحی که دادید، بعید است اعاده دادرسی از شما پذیرفته شود.