آیا بنده میتوانم از آن شخص شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۰ #07135437

با سلام
خواستم خدمتتون عرض کنم که بنده دختری ۱۸ ساله وقتی توی کوچه تنها به سمت خونه میرفتم پسری جوان که همسایه ما بود جلوی من رو گرفت و من را بزور بوسید.
آیا بنده می توانم از او شکایت کنم؟
و مجازات او چیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در صورت اثبات اعدای خود می توانید با عنوان ایجاد مزاحمت و تجاوز از ایشان شکایت نمایید

سلام
صرف ادعای مزبور کافی نیست و باید دلیل داشته باشد در صورت اثبات عمل ارتکابی قطعا جرم و قابل مجازات است

اگرشاهدی دارید می توانید شکایت کنید

با سلام مخاطب گرامی عمل شخص یاد شده که متعرض شما شده جرم بوده و طبق ماده ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی هر کس در اماکن عمومی یا معابر متعرض یا مزاحم اطفال یا زنان بشود یا با الفاظ و حرکات مخالف شوون و حیثیت به آنان توهین نماید‌به حبس از دو تا شش ماه و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد. بایستی برای اثبات این موضوع دلایل و مدارک و شواهد خود را به دادسرا ارایه نمایید.

سلام
چنانچه دلایل کافی برای اثبات ادعا داشته باشید می توانید در قالب ایجاد مزاحمت و تجاوز اقدام به طرح شکایت نمایید