خانم میتواند هم مهریه بگیرد و هم حق حضانت فرزند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۹۲۹ #07054224

خانمی صاحب یک دختر ۵ ماهه هست و قصد جدایی دارد. دوبار درخواست طلاق داده ولی سازش کرده. دوسال پیش یک تعهد عدم سوء رفتار از شوهرش گرفته. در طول ۵ سال شوهرش هیچ نفقه ای پرداخت نکرده. خانم میتواند هم مهریه بگیرد و هم حق حضانت فرزند؟ همچنین خانم اس ام اس هایی از شوهر دارد که گفته فرزندش را نمی خواهد و هیچ نفقه ای هم حاضر نیست برایش پرداخت کند. خانواده شوهر شدیدا سوء رفتار دارند و زندگی سالمی ندارند. خانم می تواند بخاطر این موضوع حضانت فرزندش را بگیرد؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان می تواند هم مهریه بگیرد هم حضانت
از سوی دیگر می تواند اجرت المثل جهیزیه و نفقه فرزند نفقه خویش و حتی طلاق را اخذ نماید

مهریه ربطی به حضانت ندارد و حق زن است ، البته هستند کسانی که مهریه را دربرابر حضانت می بخشند ولی این یک توافق طرفینی است. و در مورد حضانت فرزند تا ۷ سال حضانش با مادر است

باسلام
حضانت فرزند دختر تا ۷ سال بامادر است.مهریه به زوجه تعلق می گیرد.