سوپیشینه کیفری را چگونه می توان پاک کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۶ #07011866

سلام
بنده پارسال یه اشتباهی کردم سر ناچاری از کارت بانکی یه نفرپول برداشت کردم خرید اینترنتی هم کردم ولی طرف کارتش رو جا گذاشته بود مغازه که داخلش کار می کردم بعد دو سه هفته که جریان رو طرف فهمید باش تماس گرفتم ازش عذرخواهی کردم پول رو همون موقع براش ارسال کردم اونم واقعا ادم خوبی بود و شکایتی ازم نکرد و رضایت داد ولی داخل پاسگاه ازم عکس گرفتن و مدارکمم مراجع کیفری فرستادن برام حکم کلاهبرداری اینترنتی بریدن ولی نه بازداشتم کردن نه زندانی بهم خورد فقط جریمه نقدی شدم آیا این سو پیشینه برام میشه ؟اگه هست چکار کنم پاک بشه؟حکم نهایی داداگاه تیرماه۹۷:
باتوجه به نداشتن سابقه ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی که یک سوم ان به صورت نقدی و مابقی به صورت تعلیق و در مدت دوسال جرمی مرتکب نشود
برای جواز کسب می خوام سوپیشینه

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس شما سوء پیشینه ندارید . موفق باشید و شاد

یعنی درگردن شما پلاک آویزان گردد و ازشما عکس گرفته شود + انگشت نگاری هم‌شوید

اگرکارت و عکس شده باشید سوء پیشینه محسوب میشود . ولی محکومیت موثرکیفری نیست . یعنی مشکلی برای گرفتن جواز کسب ندارید