آیا فحاشی که در آن از کلمات ناموسی و حد قذف استفاده شده، مشمول دیه می‌شود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۴ #06965521

سلام، بنده توسط دو تن مورد فحاشی پیامکی قرار گرفتم که در آن بم من توهین و افترا زدند، شکایت کردم و آنان محکوم شدند اما فقط شامل جریمه نقدی در باب دولت... آیا بنده به خاطر اینکه چهار بار در فحاشی هایشان از کلمات حد قذف استفاده کردند، می‌توانم در خواست ضرر و زیان و دیه کنم؟
یا در دادگاه تجدید نظر این درخواست را داشته باشم؟
و اینکه نهایت مجازات چقدر است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات قذف شلاق بوده و دیه ای به همراه نخواهد داشت...

سلام فقط جریمه نقدی است

با درود
توهین ها حتما توهین ساده بوده، توهین قذف شرایطی دارد که حتما در دادگاه احراز نشده

سلام ضرب و جرح صورت نگرفته تا مشمول دیه شود حد قذف تنها ۸۰ ضربه شلاق می‌باشد

سلام
مجازات قذف ۸۰ ضربه شلاق است
ضرب و جرحی صورت نگرفته تا مشمول دیه باشد

سلام .مجازات قذف در قانون مجازات اسلامی ۸۰ضربه شلاق حدی تعیین شده است.

باسلام موضوع شامل دیه نبوده ومجازات قذف ۸۰ ضربه شلاق است.