با توجه به اینکه بنده به عنوان هدیه نصف خانه را به نام ایشان کرده ام و هم اکنون نیز طلاقش نداده و حکم الزام به تمکین دارد، دادگاه چه تصمیمی خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۰ #06954016

سلام
حسب اعتماد و از روی انسانیت نصف خانه خود را در هنگام خرید بنام همسرم کردم و سه دانگ سند به نام ایشان است . البته تمام اقساط بانکی و مبلغ اولیه را خودم پرداخت کرده ام . دو سال است که همسرم متارکه کرده . مهریه را در حال پرداختم و خودرو من هم ضبط شد . حال با اینکه یک خانه بیشتر ندارم و با فرزندم در آن ساکنم اما همسرم تقاضای فروش مال مشاع کرده است حکم الزام به تمکین ایشان هم صادر و قطعی شده است در ضمن بخاطر اجارنامه صوری که از ایشان از قبل داشتم، دادخواست اجرت المثل اموال و اجاره بهاء سه دانگ مشاع نیز رد شد

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات هبه بودن انتقال سه دانگ خانه می توانید از هبه رجوع نمایید

درخواست ایشان قانونی و صحیح است و درصورت عدم موافقت شما ، منزل به فروش رسیده و سهم شما پرداخت میشود. میتوانید سهم خانم را خریده و جلوی فروش آن را بگیرید

با سلام
چنانچه شما قصد انعقاد عقد هبه داشته‌اید اما سند رسمی بیع بنام همسرتان تنظیم نموده ایید ‌ و هیچ‌گونه ثمنی نیز توسط همسرتان پرداخت نشده ‌باشد، عقد مزبور علی الاصول هبه تلقی و در صورت اثبات عقد هبه سند ملک که بنام همسرتان می باشد قابل ابطال و استرداد خواهد بود.