توقف ساخت و ساز ساختمان چگونه انجام گردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۵ #06953420

در همسایگی ما دارن ساختمان میسازن از روز تخریب من به عنوان مدیر خواستم داربست بزنن برای ایمنی ولی توجهی نشده ارا ۵ طبقه ساختن دیوار پشت بام ما ترک خورده ماشینمون هم شیشه اش از بالا سنگ افتاده و ترک بد خورده و کاپوت هم پر از خط و خش شده و کل فضای پارکینگ روی کاشی ها سیمان ریخته و پاک نمیشه بارها تزکر دادم اما توجهی نشده الان هم ایمنی اصلا رعایت نمیشه یعنی پارکینگ باشی هر لحظه امکان داره سنگ بخوره تو سرت چطوری شکایت کنم که خسارت بگیرم

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درابتدا تامین دلیل کنید و با پلیس ساختمان تماس بگیرید
در خصوص جبران خسارت با تقدیم دادخواست مطالبه خسارت ار طریق محاکم قضایی میتوانید اقدام نمایید.

با سلام
بهترین راه این است که ابتدا ارجاع امر به نظر کارشناس رسمی دادگستری برای تعیین خسارت وارده و نیز تامین دلیل گردد سپس با استناد به این تامین دلیل و خسارت تعیین شده از طریف دفاتر خدمات قضایی علیه سازنده اقدام قانونی نمایید

با سلام
جهت تذکر میتوانید با پلیس ساختمان تماس گرفته و در خصوص جبران خسارت با تقدیم دادخواست مطالبه خسارت ار طریق محاکم قضایی میتوانید اقدام نمایید.
مؤید باشید