امکان اعتراض به رای دادگاه یا حکم نهایی وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۰۳۱ #06928679

رای دادگاه برای برام یک سال حبس تعزیری و یک ضربه شلاق تعزیری حکم بریدن میخواستم بدونم میشه اعتراض بزنم زندان نرم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عید شما مبارک من بخاطر ۱۰گرم شیشه ا گرم سورچه به من ۸۱ ماه حبس داده که ۲/۳تعلیقی و بقیه اش جبس تعزیری و ۵میلبون جریمه و۵۸ضربه شلاق من نمیتونم برم زندان چون دوتا بچه ای کوچیک دارم یه پسر ۳ساله یه دختر ۱ساله شوهرم هم دوسال که زندانه کشی رو ندارم که بچه هام رو نگه داره آیا اعتراض بزنم حبس من زیاد نمیشه یا چطور میتونم تمام حبس رو تعلیقی کنم آیا امکان داره حبس هم از نوع درجه ۴هستش یعنی چی

سلام
بستگی به عنوان جرم ارتکابی دارد
اما امکان اعتراض نسبت به رای را دارید
همچنین ممکن است با صرف نظر از اعتراض و اعلام تسلیم به رای بتوانید تقاضای تبدیل مجازات یا احتمالا تعلیق اجرای مجازات را مطالبه کنید

اگردادگاه بدوی رای داده . رای صادره ظرف ۲۰ روز قابل اعتراض دردادگاه تجدیدنظر

سلام
شما می توانید به حکم اعتراض نکنید و لایحه تمکین به رای به دادگاه بدهید در این صورت محکومیت شما نصف می شود ولی اگر حکم و محکومیت را موجه نمی دانید و دلایل کافی بر مبرا بودن خود دارید می توانید به آن اعتراض کنید.

میتوانید درخواست تخفیف در مجازات نمایید رای و مدارکتان بایستی به جهت تنظیم لایحه دفاعیه بررسی شود .

سلام.اگر رای دادگاه بدوی است ظرف ۲۰روز قابل اعتراض است اما اگر شعبه تجدید نظر است رای قطعی است