چگونه از یک معتاد مواد فروش شکایت کنم که منجر به دستگیری او و زندانی شدنش شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۲,۳۰۳ #06894660

با سلام خدمت وکلا و اساتید محترم
سواالی داشتم و جوابش برایم خیلی مهمه ممنون میشم پاسخ کامل و راهنمایی جامع نمایید متشکر

برادر ناتنی من معتاد هست و در طبقه بالای ما متاسفانه زندگی می کنند و هرچه معتاد و ارازل و مواد فروش و مصرف کننده هستش وارد خانه ما می کند و باعث بدنامی خانه و افراد خانه ما در محل بین همسایه ها شده است و چون دو خواهر جوان و مجرد محصل در خانه دارم و همینطور مادرم ، خیلی اذیت میشیم وقتی همسایه ها به ما و خانه به عنوان مرکز فساد و فحشا و معتاد خانه نگاه می کنند هرچقدر به این برادر ناتنی تذکر میدیم خواهش میکنیم قبول نمیکنه و کار را بدتر می‌کنه و ما در خانه از دود سیگار و مواد و صدای ارازل اوباش که شب و صبح ظهر در خانه جمع میشوند به تنگ اومدیم نه آسایش داریم نه امنیت و نه احترام، شما را بخدا بگید کجاها برم چی بگم و چطور شکایت کنم که سریع اقدام کنند و بیان این رو دستگیر کنند و چند سالی حبس کنند؟
قبلا همسایه ها او را به زندان انداختند ولی دوباره برگشته و خانه فساد درست کرده.
خواهش میکنم راهنمایی و توضیح بدین،
باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان طرح دعاوی مختلف علیه ایشان دارید و با اثبات امر و جمع اوری استشهاد محلی و صورتجلسه کلانتری می توانید طرح دعوا کنید

سلام

با استناد به استشهادیه و شهادت شهود،علیه ایشان شکایتی مبنی بر ایجاد مزاحمت مطرح نمایید
طی تماس با ۱۱۰ میتوانید حمل و نگداری و مصرف مواد مخدر را اعلام نمایید

سلام
در هر شکایتی شما باید ذینفع یا متضرر از جرم باشید صرف اعتیاد کسی برای شما حق شکایت ایجاد نمی کند ولی موضوع از طریق نیروی انتظامی قابل پیگرد است

سلام. در وهله اول میتونید شکایت اخلال در نظم و اسایش عمومی رو مطرح کنید. البته ادله هم باید داشته باشید، که میتونید استشهاد محلی جمع کنید یا در صورت شلوغی و کشبدن مواد و غیره به پلیس اطلاع داده تا بیایند صورت جلسه کنند.. اگر هم میدانید کارای نامشروع انجام میدهند یا مواد دارند باز هم به پلیس اطلاع دهد تا بیاید و صورتجلسه کند