با چه عنوان می توان از کسی که قفل درب منزل فاقد سند و قولنامه را تخریب نموده، شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۴ #06839492

یکی از همسایه ها در داخل آپارتمان به خاطر داشتن دشمنی دنیوی، قفل درب منزل مرا، تخریب نموده و به چشم انداز و درب قیر و آشغال مالیده و زباله و آشغال جلوی درب منزل من ریخته و به پلیس ۱۱۰ اطلاع دادم و مامور انتظامی، موضوع را صورتجلسه نموده اما سند رسمی ندارم، قولنامه نیز مفقود گردیده و فقط خانه در تصرف و ید من می باشد، لطفا توضیح دهید که با چه عنوانی از او شکایت کیفری کنم یا با چه خواسته ای دادخواست حقوقی بر علیه او بدهم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به عنوان ایجاد مزاحمتت شکایت نمایید و صورتجلسه کلانتری را ضمیمه پرونده کنید

با سلام و احترام
شکوائیه ایجاد مزاحمت کنید
و نیاز به مدارک مالکیتی نیست.

میتوانید به اتهام ایجاد مزاحمت شکایت نمایید . در این شکایت نیازی به مالکیت نبوده و تصرف شما کفایت میکند .