فقط با پرداخت اصل پول میتونم تسویه کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۴ #06810163

سلام خدمت وکلا

من سال ۹۳ از بانک پارسیان مبلغ ۲۰ میلیون تومان وام مضاربه دریافت کردم ولی پرداخت نکردم ولی به صورت خرد خرد بالای چهل میلیون پرداخت شده ولی به دلیل سود و جریمه دیرکرد الان مبلغ ۶۶ میلیون بدهکار هستم
هنوز بانک از من شکایت نکرده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظر به بخشنامه بخشیدن سودهای وام های بانکی زیر ۵۰ میلیون تومان می توانید تقاضای تسویه حساب از بانک نمایید . بانک ها نمی توانند سودهای نامتعارف و خصوصا سودهای مرکب را مطالبه نمایند .

سلام
بدوا با مراجعه به واحد حقوقی بانک موضوع را بررسی نمایید و ثر صورت عدم نتیجه کارشناسی را درخواست نمایید

خیر به تبع قرارداد بدهی اکنون شما ۶۶ میلیون تومان بوده و طبعا با پرداخت ۲۰ میلیون تومان اولیه موفق به تسویه حساب نخواهید شد

صریعا تامین دلیل با جلب نظر کارشناسی بدین تا بدهی واقعی از بابت وام مذگور مشخص گردد

درود
خیر باید سود پول را هم پرداخت کنید.

درود بر شما، متاسفانه خیر، در این شرایط با پرداخت اصل مبلغ نمیتوانید تسویه‌حساب کنید، لذا بهتر است در قدم اول اقدام به تامین دلیل نمایید تا مدارک شما بررسی و میزان پرداختی و سود وام مشخص شود.

سلام.لطفا با مراجعه به بانک سعی کنید مصالحه شود.یک نسخه از قراردادتون را به یک وکیل نشان د هید.اگر بنا به هر دلیلی موفق به انجام این کارها نشدید دادخواست تامین دلیل بدهید تا یک کارشناس رسمی داد گستری در رشته حسابرسی وحسابداری پرداختیهای شما را چک کنند.