قاضی در جلسه بعد چه سوالاتی میپرسه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۴۱ #06540141

من مرد هستم زمانی که تمکین همسرم رو دادم و رفتیم دادگاه زنم بهانه های الکی آورد که قاضی ما رو به مشاوره جهت سازش ارجاع داد که اونجا نیز هیچ گونه ترتیب اثری صورت نگرفت بنظرتون الان قاضی در جلسه بعد چه سوالاتی میپرسه و آیا بازم از من میخاد که ایشونو ببرم خونه یا نه یا یه تصمیم تازه ای میگیره؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قاضی برای صدور هر دستور یا حکمی نیاز به علم دارد ولازمه این اطلاع دقیق از وضعیت طرفین می باشد که باید تشریفات قانونی یک پرونده طی شود واین مرحله که شما گفتید روال یک پرونده است و باید بتوانید اثبات کنید که توانایی تهیه مسکن ویا نحوه برخورد شما باایشان مناسب است تا ایشان هم تمکین را صادر کند پس طرح هر سوالی توسط قاضی امکان دارد وملزم به پاسخگویی هستید

سلام و وقت بخیر.
اگر خانم دلائل و ادله مبنی بر نداشتن امنیت جانی و روانی یا حیثیتی ارائه کنه میتونه از تمکین خودداری کنه‌.صرف اظهارات شفاهی مورد قبول نیست.دادگاه نهایتا با احراز وجود شرایط تمکین که همون داشتن منزل مستقل و در شان زوجه و بودن وسائل لازم،رای به تمکین میده.
موفق باشید

سلام در صورتی که ادله و مدارک شما کامل باشد حکم الزام به تمکین صادر میشود موفق و سربلند باشید

با سلام
در صورتی که شما طبق نظر کارشناس ، مسکن مناسب و زندگی ایده آل برای همسرتان تهیه نموده باشید همسرتان ملزم به تمکین خواهد بود مگر اینکه مدارک و شواهدی در دست داشته باشد که امنیت جانی در منزل مشترک ندارند

باسلام
وقت بخیر،درصورتی که مقدمات تمکین من جمله اثاث البیت ومسکنی که درشان زوجه باشد توسط شما فراهم شده باشد وزوجه عذرقانونی ازقبیل درخطر نبودن جسم وجان ومال وآبرو نداشته باشد محکوم به تمکین می گردد.

با درود و سلام دوست عزیز اگر دادخواست تمکین دادین باید شرایط مساعد هم برای تمکین فراهم کنید ....

سلام
سوال های قاضی بستگی به رفتارها و صحبت های شما دارد