در صورت نقل مکان پدر به شهر دیگر، مادر باید بچه را در شهر جدید ببیند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۹۳ #06477589

با سلام.اگر والدین طلاق گرفته باشند و حضانت بچه با پدر باشد،در صورت نقل مکان پدر به شهر دیگر، مادر باید بچه را در شهر جدید ببیند؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر والدین با یکدیگر توافق ننمایند ،دادگاه تعیین می نماید

طبق توافق پدر و مادر صورت می گیرد لاکن هیچ کدام از والدین نمی توانند با انتقال از شهری به شهر دیگر مانع ملاقات طفل شوندلذا در این صورت برای ملاقات طفل باید با اقامه دعوا از طریق دادگاه موضوع را تعیین تکلیف نمود

دذود
اگر محل در حکم دادگاه مشخص شده باید طبق حکم عمل شود.

درصورتیکه توافق بر ملاقات ندارید دادکاه در این مکرد تصمیم خواهد گرفت

والدی که وظیفه حضانت از فرزند را برعهده دارد نمیتواند طفل را به مکانی منتقل کند که والد دیگر برای ملاقات با فرزند دچار مشکل شود . در صورت بروز مشکل در ملاقات فرزند امکان طرح موضوع در مراجع قضایی وجود دارد .

در صورت عدم توافق دادگاه محل ملاقات را تعیین میکنپ

میتوانید دراین مورد توافق کنید
درصورت عدم توافق دادگاه مشخص میکند