درحال حاضر ناتوان است، چطور کفیل بشوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۱ #06450955

مادرم آلزایمر دارد حقوق بازنشستگی پدرم دریافت میکنه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص اثبات حجر ایشان اقدام نمایید

درودبرشما
اول بایدحجرایشان راثابت نمایید.

سلام
شما مراتب را به دایره سرپرستی دادسرای محل سکونت خود اعلام کنید آنها مادر شما را به پزشکی قانونی معرفی می کنند و اگر ایشان محجور تشخیص داده شوند برای ایشان قیم تعیین می گردد و شما می توانید امور ایشان را انجام دهید
و اگر محجور تشخیص داده نشوند خود ایشان می توانند دادخواست تقدیم و درخواست تعیین امین اموال برای خود به لحاظ کهولت سن و بیماری بنمایند

سلام
قوانین و مقررات ناظر بر بیماران آلزایمری، مقدمه ای از قانون است که هر فرد حقیقی جهت انجام دادن اعمال حقوقی باید اهلیت استیفاء یا صلاحیت اعمال حق را داشته باشد. مبنای این صلاحیت، ضرورت وجود قدرت درک و تشخیص و تمییز خوب از بد و یا سود از زیان است.
می‌توانید پس از مراجعه به پزشک معالج بیمار و اخذ گواهی مبنی‌بر احتمال ابتلا به حجر، به شعب اختصاصی رسیدگی به امور محجورین دادستانی (برای مثال در شهر تهران به دادسرای ناحیه ۲۵ ویژه حجر و سرپرستی) مراجعه کنید و با ارائه گواهی مذکور و رونوشت شناسنامه و کارت‌ملی بیمار و همچنین رونوشت شناسنامه و کارت ملی متقاضی (اعلام کننده) پرونده قضایی تشکیل دهید.
سپس دادگاه با داشتن کلیه اختیارات قانونی جهت تحقیق در این خصوص، پس از تشکیل جلسه مبادرت به صدور حکم می‌کند و پس از قطعی شدن رای دادگاه، پرونده به سرپرستی اعاده می‌شود.پس از صدور حکم حجر برای شخص محجور، قیم تعیین یا نصب می‌شود و درصورت وجود صلاحیت برای قیمومیت، نزدیکان شخص محجور نسبت به دیگران برای در اختیار گرفتن قیمومیت اولویت دارن

شما میتوانید درخواست کنید قیم باشید یا امین اموال و باید از طریق واحد سرپرستی دادسرای مربوطه اقدام کنید