آقایی که به دادگاه جهت ازدواج معرفی میشود از چه جهتی مورد ارزیابی قرار میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۸ #06446794

من یه خواستگاری دارم. که مدتی است با هم آشنایی داریم و مشاوره رفتیم و آمادگی داریم. دلیل مخالفت اینه که ایشون فرزند طلاقه اصلا هیچ شناختی حاضر نیست داشته باشند. میگن عقده ای و دختر بازه... با تلفنی صحبت کردن چنین برداشتی دارند. فرد مورد نظر من شهر تهران و من اصفهان هستم. هردو تک فرزند هستیم. و با رفتن من به شهر دیگر مخالف هستند. در صورتی که می گویم ممکن است کسی هم در شهر خودش ازدواج کند ولی شوهر اجازه ملاقات با خانواده را به همسرش ندهد. فرد مورد نظر من به من قول داده هر وقت احساس دلتنگی کرده ام من را به ملاقات خانواده ببرد. از طرفی وقتی آقا مورد نظر من با مادرم صحبت کردند سعی داشتند من را خیانت کار و دختر بد جلوه کنند. در چنین شرایطی من چیکار کنم.
آیا حتما کار غیر شرعی کنم و گواهی ازاله بکارت بگیرم تا اجازه ازدواج از دادگاه صادر بشه؟؟؟ نمیخام اول زندگیم اینجور شروع بشه.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در مواردی که برای ازدواج از دادگاه اجازه گرفته میشود دادگاه بر حسب سوابق کیفری ، تجرد و نیز تمامی جهات شخصی ، خانوادگی و اجتماعی تناسب و هماهنگ بودن با دختر را سنجیده و سپس اجازه ازدواج صادر میشود .

درود
سوال شما نا مفهوم است ، مخالف وصلت شما مادرتان است ؟ مشخص نکردید چه کسی حاضر به شناخت نیست، باری شما
استحضار داشته باشید طبق ماده ۱۱۱۴ قانون مدنی حق انتخاب محل سکونت با زوجه است ولی این حق از قواعد امره و شرط خلافش مخل نظم عمومی نیست پس میتوانید ضمن نکاح شرط کنید حق انتخاب محل سکونت با شما باشد
موفق باشید

با سلام
قبل از هر اقدامی ابتدائا حتما به مشاوره ازدواج مراجعه و مشکلتان را مطرح کنید .زیرا ازدواج امبر بسیار مهمی است که تمام زندگی شما را تحت تاثیر قرار می دهد .
اگر بعد از همه بررسی های لازم شما به این نتیجه رسیدید که می خواهید با وجود مخالفت های خانواده تان با آن آقا ازدواج کنید قانون مدنی در ماده ۱۰۴۳ می گوید اگر پدر و جد پدری مخالف ازدواج دختر با شخص خاصی باشند و دختر مصر بر آن باشد بایستی به طرفیت پدر دادخواست اجازه ازدواج دختر را تقدیم دادگاه خانواده کند. دادگاه با دعوت از پدر در جلسه دادرسی علت مخالفت را جویای شود و اگر بدون دلیل به تشخیص دادگاه از اجازه خودداری کند، اجازه او ساقط خواهد شد و به دختر اجازه ازدواج یا شخص معین صادر می شود.
همچنین به موجب رای وحدت رویه شماره ۲۶۱ مورخ ۲۹/۱/۱۳۶۳ هیات عمومی دیوان عالی کشور، از هر طریقی بکارت از بین رفته باشد و لو دخول نامشروع اذن پدر از بین می رود.
اما بهترین راه این است که عجله نکنید و با دقت و تامل برای آینده تان تصمیم بگیرید.