آیا ایشون می‌تونه حکم جلب منو بگیره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۵ #06355454

سلام.از تهران پیام میدم
بنده یه قرعه کشی خانگی باز کردم. دوازدهمین ماه اسم خانمی دراومد.اما ایشون یک ماه نه تلفن جواب دادن نه پیام.طبق قانون قرعه قرعه ایشون حذف شد و جایگزین شد براشون،طبق قانون قرعه کشی هم کسی که حذف بشه یا اسم او دوباره داخل قرعه می‌افته یا پولهایی که داده رو پایان قرعه باید بگیره.من این حرفارو به ایشون زدم‌.حالا ایشون یه عکسی برای من فرستاده که بالاس نوشته جلب مطلع،
بعد هم گفتن حکم جلبمو گرفتن و با مامور قرارع بیان منو ببرن
میخواستم بدونم به چه شکله؟ آیا ایشون می‌تونه حکم جلب منو بگیره؟ تمام اسناد قرعه و سفته هایی که کسانیکه برنده شدن و حتی شاهد هم حاضرن بشن این اعضای قرعه
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
جلب مطلعی وجود ندارد
ایشان خواسته اند شما را بترسانند

چیزی به نام جلب مطلع در قانون وجود ندارد . فقط اگر دادگاه شهادت فردی را لازم بداند و وی علیرغم احضار از حضور در دادگاه استنکاف ورزد محکمه حق جلب وی را برای ادای شهادت خواهد داشت . در موضوع شما هیچ یک از این مراحل طی نشده لذا به نظر میرسد موضوع جلب فاقد موضوعیت باشد . توصیه میشود نسبت به ثبت نام در سایت ثنا اقدام نمائید تا در صورت هرگونه اقدام قانونی ، امکان اطلاع از موضوع را داشته باشید .

سلام
بله میشه گرفت ولی باید ادعا ایشان ثابت بشه