آیا حق نگه داشتن تو کلانتری داشته اند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۵۵ #06070441

سلام
دیشب اسباب کشی منزل داشتم برای اینکه جریمه نشم مخدوش کردم از شانس پلیس نیروی انتظامی شخصی گرفت بعد گشت اومد ماشین بردن کلانتری صورت جلسه ماشین که از برادر خانمم بود و مشخصات درست بود اما نگهش داشتن‌ تا صبح بره دادگستری برادر خانم و ماشین بردن پارکنیگ
این حق داشتن نگهش دارند؟
افسر کیشیک گفت قاضی نگه بدارید فرد رو صبح ‌بیاد اینجا تعهد و جریمه
چون به افسر نگهبان گفتم اگه با سند میشه درآوردش گفت نه کاریش نمیکنه کرد قاضی کشیک گفته نگهش دارید تا صبح جریمه و قانونش چیه اسباب کشی بودیم و شب فقط میتونم کوچ کنم صبح سرکار هستم راهنمایی کنید طبق قانوش حقم ضایع نشه الکی تو بازداشت گاه بوده
بند قانونش ‌بگید
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
بدون صادر شدن قرار، صرفا تا ۲۴ ساعت امکان نگهداری وجود دارد

سلام وقت بخیر
بدون صادر شدن قرار، صرفا تا ۲۴ ساعت امکان نگهداری وجود دارد

باتوجه به توضیحاتتون شما را طبق دستور قاضی تاصبح تحت نظر نگه داشتند

باسلام
تا بیست و چهار ساعت می‌توانند متهم را در بازداشتگاه نگه دارند

سلام بیست وچهارساعت با دستور مقام قضایی بلامانع میباشد کلانتری بدون مجوز اجازه بازداشت ندارد

با سلام مخدوش کردن پلاک جرم است و مجازات ان حبس یا جزای نقدی است و لذا اقدام آنان صحیح بوده است .

با درود اگر با دستور مقام قضایی باشد کاری نمبتوان کرد.