میخوام خسارت یه هفته رو بدم بهش و خودرو مال خودم بشه، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۹ #06019344

با سلام چند وقت پیش یه خود رو بنام من دراومده و چون پولشو همسرم داده و ما اختلاف داشتیم و ایشون از من یه قولنامه گرفتن که ماشین به مبلغ دو برابر فروخته شده البته فقط امضا کردم و شاهدی هم نبوده و من که الان پول رو جور کردم بعد یه هفته میخوام خودرو رو خودم بردارم من میخوام خسارت یه هفته رو بدم بهش و خودرو مال خودم بشه ولی ایشون میگن پول رو هم بدی من کاغذ. رو نخواهم داد بهت و اقدام قانونی میکنم ایا میتونه؟ مبلغ ۹۵ رو که داده ۱۸۰ ازم بگیره؟ چون در رهن ایران خودرو هست یکسال .ممنون اگه زود جواب بدین

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
انتقال خودرو مطابق ماده ۲۹ قانون تخلفات رانندگی یک عقد تشریفاتی است، به این معنی که تا هنگامی که در مرکز تعویض پلاک مالکیت منتقل نشود کسی مالک خودرو خواهد بود که در سند خودرو و یا کارت سبز نام او درج شده است. بنابرین با قرارداد عادی نمیتوان خودرو را منتقل کرد. آن خودرو در حال حاضر متعلق به شماست