ثبت اطلاعات مرکز مشاوره دانشگاه در پرونده دانشجو چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۴ #05991059

سلام
ایا مشکلات مطرح شده در مرکز مشاوره و پرونده دانشجو در مرکز مشاوره بخاطر اعتیاد دانشجو، ممکنه سالها بعد در تحقیقات از حراست ممکنه بهشون اشاره بشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اطلاعات مجرمانه می باشد

با سلام و ادب
به این گونه اطلاعات ممکن است در تحقیقات استخدامی ها نیاز باشد. و در غیر این مورد نمی توان افشا کرد.

با درود در گزینش و استخدام ممکن است در اختیار نهاد ذیربط قرار داده شود. (اگر تحقیق کنند)

اینگونه اطلاعات محرمانه بوده و قابل افشا نمی باشند لذا اشخاص مرتبط (مشاور) مجاز به افشای اطلاعات نیستند

با سلام
نظر به محرمانه بودن اطلاعات شخص اشخاص ، مراجع و نهاد های مرتبط جز به دستور مقام قضایی صالح ، مجاز به افشای آنها نمی باشند .

اصولا اطلاعاتی که مشاور، پزشک و وکیل از مراجع خود به دست می آورد محرمانه است و اشخاص مذکور موظف به رازداری هستند