متاسفانه خانواده دختر از من شکایت کرده اند که ما اطلاعی نداشتیم و به ما دروغ گفتن، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۳۵ #05855201

من قبل از عقد بیماری سرطان بیضه داشتم و چند دوره شیمی درمانی شدم و زمانی که خوب شدم از دکترم نامه سلامت دریافت کردم. هنگام خواستگاری مادر بنده به دختر و خانواده اش در مورد بیماری من اطلاع دادن و آنها با آگاهی موافقت کرده و عقد جاری شد. ولی الان متاسفانه خانواده دختر از من شکایت کرده اند که ما اطلاعی نداشتیم و به ما دروغ گفتن.
همچنان عقد هستیم و رابطه ای نداشتیم. در ضمن یکسال قبل از عقد من کاملا خوب شده بودم و هیچ دارویی مصرف نمی‌کردم و تا به الان هم حالم خوب هست و در زمان عقد هم من دوره درمان نداشتم.با توجه به این موارد آیا در دادگاه مشکلی برای من به وجود می آید؟ چه کاری باید انجام دهم؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی ک در باروری و روابط جنسی اشکالی ایجاد ننماید از موارد فسخ و یا طلاق و یا تدلیس در ازدواج نمیباشد .در جلسه دادگاه با ارجاع ب پزشکی قانونی گواهی سلامت خود را ارائه نمایید تا دعوی زوجه محکوم ب رد شود

اگر در زمینه ی رابطه ی جنسی خللی ایجاب نکند مشکلی از نظر دادگاه نمی باشد

چون‌ بهبود پیدا کردید از موارد فسخ محسوب نمیشود اما اگر مشکلی در باروری و رابطه جنسی ایجاد میکند از موارد طلاق به درخواست زوجه است.

درود
به جهت بهبود از موارد فسخ نمی باشد اما در صورت مشکل در روابط جنسی و عدم باروری از موارد طلاق می باشد

با سلام از نظر قانون نیازی نبوده که بیماری که درمان شده و اثری در عقد ازدواج نمی گذارد را اعلام نمایید حتی بر فرض اثبات عدم اطلاع نه از موارد فسخ نکاح است و نه از موارد طلاق مگر آنکه مانعی در روابط جنسی و یا فرزند دار شدن گردد .

سلام و عرض ادب
اگر اثبات شود از موارد تدلیس در نکاح است قابل وصف جزایی می باشد و البته شما الان به پزشکی قانونی ارجاع داده می‌شوند در صورتی که عیوب در نکاح را دارا باشید از موارد فسخ یا طلاق خواهد بود

با توجه به درمان شما مورد از موارد فسخ طلاق نخواهد بود