چرا زمانی که جهت شکایت از ادارات مربوط دادخواست به مراجع داده می شود و یک یا دو نفر از اعضا مجمع بعنوان نماینده معرفی میگردد مراجع قضایی قبول نمی نمایند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۰ #05851349

سلام.
در یک مجتمع مسکونی ۴۳۲ واحدی با ۱۶ بلوک با حدود هر بلوک بیش از ۳۰ واحد زندگی میکینم. هر بلوک مجمع عمومی تشکیل داده و یک نماینده را انتخاب نمودند و ۱۶ نماینده انتخاب شده مجمع مدیران را تشکیل و امور مجتمع را اداره میکنند. چرا زمانی که جهت شکایت از ادارات مربوط در مشکلات و معایب باقیمانده از تعهداتشان دادخواست به مراجع داده می شود و یک یا دو نفر از اعضا مجمع مدیران ۱۶ بلوک جهت پیگیری امور قضایی و بعنوان نماینده معرفی میگردد مراجع قضایی سمت وی را قبول نمی نمایند و مسئله انتشار در روزنامه رسمی و امثالهم را مطرح میکنند؟ ایا این کار مراجع قضایی خلاف نمی باشد؟
لطفا راهنمایی بفرمائید..

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر خلاف نیست مراجع قضایی طبق قانون صرفا می توانند از دولت ونهادهای وابسته به دولت و شهرداریها و از این قبیل ارگان ها نماینده دولت را قبول کنند در سایر موارد نیاز به معرفی وکیل خواهد بود.

با سلام و احترام
بله کار مراجع قضایی قانونی است
چرا که برای طرح دعوا باید به وکیل دادگستری وکالت دهید. وکالت افراد عادی جز در موارد خاصی پذیرفته نیست