چطور باید حقوق برادرم رو دریافت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۳۲ #05745682

من برادرم سال ۶۷ شهید شده و مادر و پدرم که حقوقشو میگرفتن ده سال پیش فوت کردن الان من طلاق گرفتم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با همراه داشتن مدارک لازم می توانید از طریق بنیاد شهید اقدام نمایید

درود
به بنیاد شهید مراجعه کنید.

با درود با مدارک هویتی به بنیاد شهید محل پرونده مراجعه فرمائید

به بنیاد شهید و ایثارگران مراجعه ودرخواست کنید

با سلام
طی درخواستی به بنیادشهید و امورایثارگران شهرستان خود نسبت به این موضوع اقدام فرمائید. حقوق هر فرد بعد از خودش به وراث او طبق طبقه وراث تقسیم می شود. چنانچه همسر و فرزند نداشته باشد به پدر و مادر و اگر آنها هم در قید حیات نباشند به خواهر بشرط عدم ازدواج. در حال حاضر چون شما مجرد هستید می توانید تقاضا نمائید.