رابطه با اون خانم جرم محسوب میشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۲ #05738296

سلام شوهرم ۴سال ونیمه خونه روترک کرده ومدام میگه پول ندارم بیکارم،خونوادم منوط رد کردن (برای نفقه) ولی خونه مجردی گرفته بایه خانم متعلقه که دوتا بچه هم داره در ارتباطه و
وکیل هم گرفته آیا برای دفاع میتونه کمکی بکنه برای رای قاضی که باورش نکنه و چطور ثابت کنم وچه مدارکی باید ارائه بدم که قاضی استناد نکنه به صحبتهای ایشون و نفقه رو کم تعیین نکنه؟(مهندس پایه ۲نظام مهندسی هستم،شاغل،از لحاظ تحصیلی مهندس و رییس نظام ومالی دوتا خانواده ها در رفا هن)
وچطور پی گیری کنم و دعوی مطرح کنم؟(درضمن بااینکه ایشون مهندسه ولی هیچ ارگان دولتی مشغول بکار نیست که بخوام مال وفیشی و...توقیف کنم و ثابت کنم محل کارش کجاست و چه داد و ستدی انجام میده که جایی ردی از خودش نشون نداده که بگیم شغل داره وپردرآمد)

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بابت ترک انفاق اقدام نمایید.

با احترام برای ترک انفاق اقدام کنید

شمامیتوانیدازطریق اخرین واریزی بیمه فیش رابه دادگاه ارایه دهید

شکایت کیفری ترک انفاق بدهید . در مورد نفقه هم قاضی شرایط و تحصیلات شما را لحاظ خواهد کرد

باسلام واحترام اگر عقد موقت کرده باشند برای شما حق طلاق ایجادشده برای نفقه میتوانید حقوقی وکیفری اقدام نمایید

باسلام میتوانید دادخواست نفقه بدین شکایت کیفری ترک انفاق بدین.درخصوص رابطه نامشروع نیاز به مستندات محکمه پسندمی باشد وگرنه شکایت شمارد میشود

سلام و وقت بخیر
شما برای ترک انفاق میتونید اقدام به طرح دعوای کیفری یا حقوقی بکنید که در نهایت کارشناس میزان آن را تعیین میکنه و اگر پرداخت نکنه میتونید درخواست استعلام برای شناسایی اموال زوج را بکنید.
در خصوص رابطه نامشروع هم باید ادله اثباتی داشته باشید به صرف اظهارات شخص قبول نمیشود.
موفق باشید