رابطه نامشروع خانمم را چگونه ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۶۳ #05683698

سلام
من ۶ ماهه با خانمم رابطه ی جنسی نداشتم تویه یه خونه زندگی می‌کنیم اما چون ازش چیزی دیده بودم ولی نتونستم ثابت کنم حتی با هم حرف نمیزدیم چون یه شب که از سرکار برمیگشتم اومدم اشغال بذارم دمه در که پاره شد و وسط اشغال ها ابزار رابطه استفاده شده دیدم چون من حساسیت دارم اصلا استفاده نمیکنم و مال من نبوده واسه همین ۶ ماهه حتی حرف نزدیم بعد پریشب اتفاقی برگه های آزمایش حاملگی ازش پیدا کردم که آزمایشش مثبت بوده اما سقط کرده یه نامه ی دیگه از پزشک زنان دیدم که مثل اینکه بچه کامل نیفتاده و پزشک زنان دوباره فرستاده بودش سونوگرافی و بعد یه نامه ی معرفی بهش داده به بیمارستان اونم بدون اجازه ی شوهر که بره که نمیدونم چیکار کنه ۴ شب پیش هم ۶ صبح اومد خونه و به بچم گفته بود میره بالا سر زن داداشش که من از داداشش پرسیدم فهمیدم دروغ گفته و ۴ شب پیش با تاریخ نامه ی دکتر که معرفیش کرده بود بیمارستان یکی بود الان اگه میشه راهنمایی کنید چیکار کنم و بگین پزشکی قانونی میتونه تشخیص بده بعد سقط که بچه مال من نبوده و میتونم ثابت کنم؟ در ضمن مدارک دکتر و آزمایشات همه الان دستم هست

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . چون سقط شده خیر ..اثبات رابطه نامشروع نیاز به دلایل محکمه پسند داره .. اگر باردار بودند از طریق دی ان آ قابل تشخیص بود