آیا بعد از مرگ او فررندان دیگرش می توانند این معامله را باطل کنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۶ #05618435

مادر شوهرم در سن ۸۳ سالگی به دلیل اختلاف با عروس دیگرش به خانه ما امد و قصد دارد با ما زندگی کند او تصمیم دارد اموال شخصی خودش را در عوض نگهداری از او به من که عروسش هستم به صورت قانونی در بنگاه بفروشد بدون دریافت پولی و فقط به خاطر جلوگیری از اعتراض دیگر وراث ،
سوال من این است کا آیا مادرشوهرم در این سن می تواند اموالش را بفروشد و آیا بعد از مرگ او فررندان دیگرش می توانند این معامله را باطل کنند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. برای تصرف در اموال و انتقال آن میزان سن مهم نیست بلکه صحت قوه عقلی مهم است بنابراین اگر بیماریهایی از قبیل آلزایمر و جنون و سفه نداشته باشند معامله وی صحیح خواهد بود

در صورتی ک محجوب نباشد می تواند و هیج گونه مشکلی وجود ندارد زیرا اموال خودش هست و در زمان حیات به هر کسی که دوست دارد می تواند انتقال دهد که در قالب بیع باشد و چ در قالب صلح و...

سلام، مانعی ندارد و ایشان نسبت به اموال خویش را دارا هستند. تنها اگر بعد از این انتقال و حتی پس از مرگ ایشان حجرشان ثابت شود این معامله قابل ابطال است.

سلام
هرکس در زمان حیات خود اختیار هرگونه اقدام و مداخله در اموال خود از جمله فروش و واگذاری آنها را دارد
و بنابراین ایشان می توانند اموالشان را به هر کسی که خواستند از جمله شما واگذار کنند و فقط در صورتی که محجور باشند( سفیه یا مجنون ) معامله ایشان باطل خواهد بود و الا صحیح است.