پرینت مکالمات و پیامکها چند ماه در آرشیو مخابرات می ماند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۰۳ #05491647

با سلام ، اگر ۱۰ ماه پیش زنی شوهردار با استفاده از سیمکارت فرزند بالغش با پسری مجرد بطور پنهانی ۲ ماه دوستی تلفنی داشته باشد آیا الان با شکایت شوهر آیا قاضی دستور اخذ پرینت ۸ ماه پیش را خواهد داد؟ و اصولا مجازات دوستی تلفنی زن شوهردار با پسرری مجرد چه میباشد؟ و چون سیمکارت به اسم زن نبوده آیا تاثیری در برخورد قاضی با شکایت شوهر خواهد داشت؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پرینت پیامکها صرفا با دستور مقام قضای تا شش ماه مقدور است ،و اگر بتوانید ثابت کنید عنوان جرم رابطه نامشروع میباشد مجازاتشم شلاق ،اگرم خط بنام شخص دیگس شما انتساب پیامکها به طرف رو اثبات نماید .

سلام
برای اثبات این جرم بایددلایل قوی باشددرغیراینصورت شکایت کننده ممکن است محکوم به افترا گردد

با سلام میتواند ثابت کند و به مجازات رابطه نامشروع محکوم میشوید

معمولا پیامک ها تا شش ماه اخیر قابل بررسی می باشد و در صورتی که مقام قضایی دستور دهد بررسی می گرددبرای اثبات ادعای خود نیازمند دلیل و مدرک می باشد در صورت ثبوت رابطه نامشروع مجازات آن تا۹۹ضربه شلاق خواهد بود.

مجازات رابطه نامشروع تا ۹۹ ضربه شلاق خواهد بود. صرف ارائه پیرینت تماسها باعث محکومیت ایشان نمی شود، بالاخره باید این اتهام با ادله شرعی اثبات گردد

سلام، تا ۶ ماه قابل استعلام است و جرم رابطه نامشروع مادون زنا با مجازات شلاق خواهد بود.

با درود در رابطه نامشروع اصولا به راحتی دستور اخذ پرینت نمی‌دهند، لیکن اصولا تا شش ماه گذشته قابل دسترس است، و غالبا رویه آن است که رابطه تلفنی را رابطه نامشروع نمی‌دانند.