در صورت انتشار عکس های غیر اخلاقی شخصی به نزدیکانش ، شخص می تواند از من شکایت کند چه مجازاتی در پی خواهد داشت؟؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۴ #05466487

یکسال پیش باخانومی اشناشدم که بعداز۲ماه متوجه شدم متاهل هستن امارابطه ادامه پیدا کرد درطی ۶ماه رابطه ۲بار نزدیکی داشتیم ودراخر به اختلاف خوردیم و من به شوهرش اطلاع دادم که با زنش رابطه داشتم،ارتباط ما قطع شد دوباره بعد از ۶ ماه اون خانوم به صورت ناشناس از تلگرام پیام دادن و بعداز چندروزاقرار کردن که فلانی هستن و درخواست ادامه رابطه کردن،دوباره بخاطر اختلافات شدید رفتاری و اخلاقی به این خانوم گفتم که به شوهرش اطلاع میدم ،و این خانوم درعرض یک روز به یه فردی پول دادن که بیاد و منو سربه نیست کند اون آقا تا ۲ماه ازطریق تماس و پیامک منو خانوادبا تهدید و فحاشی ازار داد منم متقابلا عکسای سکسی که اون خانوم برام از خودش فرستاده بود رو فرستادم برای فامیلاش،حالا میتونن شکایت کنن با توجه به تهدیدایی که کردن یا نه؟ اگربکنن حکم چیه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- بله میتوانند از شما به جرم تهدید و تجاوز به عنف و ناموس شکایت کنند و جرم رابطه با زن شوهر دار در صورت اثبات -مطابق ماده ۲۲۵ قانون مجازات اسلامی درباره زنای مرد مجرد با زن شوهردار : حد زنا برای زانی محصن و زانیه محصنه رجم است. در صورت عدم امکان اجرای رجم با پیشنهاد دادگاه صادرکننده حکم قطعی و موافقت رئیس قوه ی قضاییه چنان چه جرم با بینه ثابت شده باشد، موجب اعدام زانی محصن و زانیه محصنه است و در غیر این صورت موجب صد ضربه شلاق برای هر یک می باشد.