در پرونده قاچاق کالا یدی را معرفی کردم ، ایا تبرئه میشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۶ #05379437

با سلام و احترام
بنده در پرونده ای تعدادی دستگاه برقی به عنوان کالای قاچاق محکوم شدم ، با ارائه مدارکی یدی را معرفی کردم که دستگاه ها را از ایشون خریده بودم . ایشون با بنده تماس گرفتن و گفتن که کالا ها رو به گردن نمیگیرن یا اگر هم گرفتن تعدادی از دستگاه هارو متقبل میشن.
۱-آیا اگر ثابت نشه که دستگاه هارو از ایشون خریدم میتونن از من شکایت کنن؟
۲-آیا اگر نصف دستگاه هارو قبول کنن بابت بقیه میتونن شکایت کنن؟ چون من را تهدید کردن

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درخصوص سوال ۱؛ ایشان امکان طرح شکایت افترا علیه شما دارند اما اصولا در موارد مشابه چنین دعاوی به علت وجود نظریات مشورتی متعدد رد می شود
در خصوص سوال ۲؛ سلام ایشان اگر مفاد مدارک را قبول نمایند نمی توانند اقدام به تفکیک دستگاه ها نمایند و لذا به نظر بعید می باشد

سلام
شما میتوانید با فاکتورهای خریدی که در اختیار دارید فروش اجناس از جانب ایشان را اثبات نمایید.پس از آن ایشان باید بتوانند اثبات نمایند که کالاها را از چه کسی خریداری نموده اند.
در ارتباط با شکایت از شما نیز،در پرونده های کیفری ،در صورتیکه که شاکی موفق به اخد رای به نفع خودش نشود ،طرف دعوا نمیتواند اقدام به طرح شمایت افترا نماید.بنابراین در هیچ یک از ۲ فرضی که مطرح نمودید ایشان حق شکایت از شما را ندارند.

فاکتور فروش به امضای فروشنده را ارائه نمایید،
درصورت عدم وجودفاکتور فروش شهودی که در هنگام خرید واقف به تعداد خریداری شده و مبلغ پرداختی هستند را معرفی نمایید.
چنانچه جنس دستگاه ها یکسان باشد و حین حمل به یکباره از یک خودرو کشف شده باشد اماره زر خرید از یک محل است.
چنانچه اثبات نشود از وی خریداری کرده اید مسئول هستید .