با توجه به توضیحات فوق به نظر شما من باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۴ #05337058

سلام، چند روز پیش یه جایی نشسته بودم داشتم تلفنی حرف می زدم، یهو احساس کردم یه صدایی اومد و جلوی پام یه چیزی خورد زمین، خیلی اهمیت ندادم بعد یک دقیقه یه تیر از کنار گوشم رد شد و خورد به دیوار، منم فرار کردمم تا یک ساعت گوشم ویز ویز میکرد دیگه هم اونجا برنگشتم، به خانواده گفتم گفتن مدرکی نداری کاری از دستت برنمیاد حالا امروز رفتم دیدم بله تیر رفته تو دیوار، ازش عکس گرفتم تو یه کانال تلگرام از یکی پرسیدم گفت بله خطرناکه و انسان رو می کشه تفنگ بادیه کالیبر ۵.۵ و جایی که تیر اومده مربوطه به ساختمان های مسکونی نیروانتظامی حدود ۲۰۰ واحده که کلی پنجره داره، نمی دونم از کجا اومده از کدوم خونه ولی زاویه تیر که رفته تو بتن، حدودا مشخص می کنه، حالا اگه من به پلیس زنگ بزنم، باید خودم شاکی بشم?
یا خودشون پیگیری می کنن؟ چون سرم شلوغه حوصله کاغذ بازی و از این دادگاه به اون پاسگاه رفتن ندارم، کلی هم هزینه داره، حالا مشخص نیست طرف پیدا بشه یا نه؟
سوالم اینه برای خودم دردسر نداره؟
یعنی علافی تو دادگاه و از کار زندگیم بیوفتم؟
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا بزه ارتکابی چون مشخص نیست به چه شخصی ارتباط دارد شکایت شما بی نتیجه و بی اثر است اما در جریان گذاشتن کلانتری محل فوایدی دارد