برای ابطال معامله چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۶ #05287316

باسلام خدمت وکلای محترم
برای ابطال یک معامله جدی، با درخواست دیان فقط اثبات فرار از دین فروشنده ای که حین معامله آگاه از محکومیتش با حکم قطعی بوده کافیه یا باید معامله صوری هم میبود تا ابطال یا فسخ بشه؟
چون از طرفی ماده ۲۱۸ مدنی گفته معامله با قصد فرار از دین و بصورت صوری باطل است و از طرفی ماده ۶۵ مدنی گفته صحت وقفی که به ضرر دیان باشد منوط به اجازه دیان است و ماده ۲۱ محکومیت های مالی هم هست و همچنین اصل ۴۰ قانون اساسی و قاعده لاضرر هم هست که جنبه حمایتی از طلبکار یا ادیان دارن
لطف کنید من رو که دیان هستم و این مسئله یک ابهام واسه منه رو روشن کنید که دادگاه ها در چنین مواردی طبق کدام مواد حکم میدن چون واقعا طبق مستندات طرف محکوم با معامله جدی به من ضرر وارد کرده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. باید صوری بودن معامله به اثبات برسه

بادرودوسلام باید صوری بودن معامله احرازواثبات شود.

باید صوری بودن معامله اثبات گردد

باید معامله صوری اثبات گردد تا معامله ابطال شود

با درود صوری بودن به لحاظ فقدان قصد باطل است، لیکن باید صوری بودن اثبات گردد.

سلام
ابطال معامله دارای شرایطی ست که به فرض وقوع، امکان ابطال وجود دارد.

با احترام .جدیدا در ارای صادر شده دادگاه معامله صوری را معامله ای میداند که بعد از دادخواست شما انجام شده باشد