با توجه به اینکه اولاد ارشدش پسره میتونه از حقوق پدرش استفاده کنه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۵ #05285873

با سلام من چند روز پیش پیام دادم در مورد اینکه پدر بزرگ و مادر بزرگم فوت کردند و پدرم هم پنجاه روزیه فوت کردند پدر بزرگم جانبازه اولاد ارشد مادرم پسره

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله مادرشما بشرط نداشتن درآمد و همسر میتواند مستمری پدرش را دریافت کند

در صورتی که شاغل نباشد می تواند از حقوق مستمری استفاده کند

مستمری به ایشان تعلق می گیرد و داشتن اولاد ذکور تغییری ایجاد نمی نماید

درود
استفاده از مستمری پدر زمانی ممکن است که شاغل نباشید.

با درود خیر از حقوق پدر بزرگ بهره مند نمی‌شوید

سوال تکراریست!!!!!بله در صورتیکه شاغل نبوده و حقوق و مستمری از نهاد و ارگانی دریافت نکنید میتوانید از مستمری ایشان بهره مند شوید

درود بر شما، استفاده از مستمری ارتباطی به وجود اولاد ذکور ندارد، چنانچه درآمد و سرپرستی نداشته باشند، مستمری به ایشان تعلق خواهد گرفت، بهتر است از طریق تامین اجتماعی یا سازمان بازنشستگی اقدام کنید.