آیا پدر اجازه داره هر وقت که دلش خواست بیاد و بچه رو ببینه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۰ #05199995

سلام. خانمی هستم که حضانت فرزند ۵ سال ام را مادام العمر بعهده گرفتم. پدر فرزندم به شهر دیگری نقل مکان کرده. طبق قانون روزهای ۵ و جمعه حق ملاقات داره که الان مدت چند ماهی هست که برای دیدن فرزندم نیومده.
حالا سوالم اینه که آیا پدر اجازه داره هر وقت که دلش خواست بیاد و بچه رو ببینه ؟ در حالی که تو روحیه بچه واقعا تاثیر میزاره و هر چندماه یبار که میاد واقعا بچه هوایی میشه و تا چند روز ناراحته که معلوم نیس بابا کی دوباره بیاد

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
براساس روزهای تعیین شده میتوانند اقدام به ملاقات نمایند اما خارج از ان نمیتوان ایشان را الزام نمود.

سلام فقط پدر در روزهایی که طبق قانون برای ملاقات فرزند مشخص شده است حق ملاقات دارد.

فقط مطابق روزهایی که قانون تعیین نموده حق ملاقات با فرزند را خواهد داشت

خیر ایشون فقط در زمان مقرر اجازه دیدن فرزند رو دارن

سلام وقت بخیر
طبق روزهایی که مقرر شده می توانند بچه را ملاقات نمایند .