انتقال دستگاه دی وی ار به داخل واحد قانونی است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۹ #05150182

با سلام
در ساختمان ۱۰ واحدی ما یکی از همسایه ها بدون هماهنگی و رضایت ۹ واحد دیگر و بشکل سر خود اقدام به نصب دوربین مداربسته در داخل پارکینگ ها و جلوی درب ورودی و فضای کوچه نموده و دستگاه دی وی آر را هم با کابل کشی به داخل واحد خود برده است.
آیا این شخص به تنهایی اجازه همچین کاری را دارد؟
و انتقال دستگاه دی وی ار به داخل واحد قانونی است؟
راه قانونی برخورد با این شخص چیست؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرگونه تصرفی که در ملک مشاعی بخواهد ایجاد شود نیازمند رضایت کلیه شرکا میباشد

خیر ایشان بایستی برای نصب دوربین اجازه کلیه مالکین را داشته باشد .

سلام دوست گرامی
خیر بدون اجازه تمام مالکین نمی تواند چنین کاری کند و می توانید از ایشان شکایت نمایید

سلام
از آنجا که جدیدا سرقت از پارکینگ ها زیاد شده و این اقدامی در جهت تامین امنیت ساختمان است لذا چنانچه اکثریت مالکین با آن موافق باشند مشکلی جهت نصب آن نیست.

با سلام این اقدام بدون رضایت مالکین و ساکنین غیر قانونی و تجسس در امور خصوصی مردم بوده و قابل شکایت است.

سلام
هرگونه تصرف در فضای مشاعی منوط به رضایت مالکین می باشد و می توانید علیه ایشان اقدام به طرح دعوا نمایید