میتونم بعدا هر موقع که اراده کنم برگردم سر زندگیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۱۲ #05123776

سلام. درصورت ناشزه شدن من و تایید شدن درخواست ازدواج مجدد شوهرم که بدون طلاق دادن من باشه و زن دوم هم بگیره. ایا در آینده من میتونم بعدا هر موقع که اراده کنم برگردم سر زندگیم و از ناشزه بودن در بیارم حتی اگه ایشون زن دوم هم داشته باشه اونموقع؟ به چه صورت هست؟ یا دیگه نمیتونم برگردم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود منع قانونی ندارد.

از نظر قانونی منعی وجود ندارد چون تا زمانی که همسر شرعی و قانونی ایشان هستید میتوانید برگردید.

سلام بله تا زمانی که همسر قانونی ایشان هستید می توانید برگردید و در صورت مخالفت ایشان دعوی ترک انفاق مطرح کنید

بله تا زمانی که در عقد همسرتان باشید میتوانید به زندگی برگردید
همسرتان شرعا و قانونا موظف به تهیه ی لوازم زندگی میباشد.
درصورتیکه از برگشت شما امتناع کرد دعوای ترک انفاق مطرح کنید

با سلام و احترام
شما تا زمانی که در عقد ازدواج همسرتان قرار داشته باشید میتوانید به زندگی برگردید و همسرتان شرعا و قانونا موظف به تهیه ی لوازم زندگی میباشد. اگر از برگشت شما امتناع کرد دعوای ترک انفاق مطرح کنید