رفع اتهام کلاهبرداری با وجود وکالتنامه از موکل فوت شده

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۴ #05096577

با سلام خدمت شما عزیزان، من مبلغ پنج میلیون از شخصی برای برادرم قرض گرفتم و ایشان پول را به حساب برادرم واریز نمودند و در مقابل یک برگ چک به مبلغ شش میلیون و جهت محکم کاری یک برگ سبز خودرو که متعلق به پدرم بود نیز ایشان جهت ضمانت از ما گرفتند. بعد از دو هفته ایشان به اتهام کلاهبرداری که خودرو را به طور شفاهی به من فروخته شکایت نموده و بدون هیچ گونه شاهدی و با جعل وکالتنامه از پدرم،(در صورتی که پدرم فوت کرده بودن در آن تاریخ وکالت) به اتهام کلاهبرداری شاکی شدن و اظهار کردند که وکالتنامه را از برادر یا پسرعموی ایشان که اسمش را نمی‌دانم و در تاریکی شب دریافت کردم، در صورتی که من به قاضی گفتم من از وکالتنامه جعلی هیچ اطلاعی ندارم و دروغ می‌گوید و من هیچ ماشینی به ایشان نفروختم و در این رابطه هم ایشان در اظهارات خودشان عنوان کردند که در زمان تحویل وکالتنامه کسی نبوده و شاهدی ندارد. با این شرایط من چگونه قاضی را قانع کنم که ایشان طمع کردند؟ راه قانونی جهت رفع اتهام را از شما عزیزان خواستارم.
با کمال تشکر از شما.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت جعل و استفاده از سند مجعول کنید
و شهود خود رو هم در رابطه با شکایت به دادگاه ببرید

سلام نسبت به وکالت نامه ادعای جعل کنید تا با ارجاع کارشناس جعلی بودن مشخص گردد،به تاریخ فوت پدرتان قبل از وکالت نامه اشاره کنید و دلایل و مستندات خود را ارائه کنید.

با سلام
درخواست ارجاع امر به کارشناس جهت مشخص شدن جعل را بدهید

میتونید ادعای جعل به وکالتنامه کنید و درخواست جلب نظر کارشناس کنید.

با سلام
ارجاع امر به کارشناسی جهت تشخیص جعلی بودن وکالتنامه مزبور را درخواست نمایید.

با سلام
اگر وکالت نامه جعلی باشد ، شما باید به جرم جعل شکایت کنید تا با ارجاع موضوع به کارشناس جعل اثبات شود.
همچنین هر دلیل دیگری که دارید می توانید برای دفاع از خود در دادگاه ارائه دهید.

باسلام
شما میتوانید با اعترض،از ایشان بعنوان شاکی از باب،کلاهبرداری در برگ سبز خودرو،جعل اسناد یا وکالتنامه با توجه به تاریخ فوت پدرتان شکایت کنید.برای اثبات مورد ذکر شده به بانک مراجعه کنید ودرخواست لاشه ی چک نیز صورت حساب وجه مبلغ واریزی به حساب برادرتان اقدام نمایید.در صورتی که نیاز به توضیح بیشتری دارید.می‌توانید از طریق بنیاد وکلا تماس بگیرید