در کدام شهر باید علیه آن خانم طرح شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۶ #05090665

با سلام
من می خواستم از یک خانمی که در اراک هست شکایت کنم و خودم در حال حاضر شیراز هستم.
خواستم ببینم از همین جا یعنی شیراز می تونم به دفاتر خدمات قضایی برم و شکایتم رو بفرستم؟
یا نمیشه و حتما باید در شهر اراک باشم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی وجود دارد

بله میتوانید از شیراز شکایت را برای اراک ثبت نمایید

سلام
بستگی به نوع جرم ارتکابی مورد نظر شما دارد اما اصولا محل طرح دعوا اقامتگاه متهم می باشد مگر انکه محل وقوع جرم جای دیگری باشد

شکایت را از شهر خودتان میتوانید ارسال کنید به شهر محل وقوع جرم ولی به محض ثبت شکایت برای پیگیری باید به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه و تحقیقات را پیگیری کنید.
موفق باشید.

بستگی به شکایت دارد برای رسیدگی ولی شکایت تنها شهر خودت هم می تونی

موضوع شکایت را ذکر نکردید