چکار باید بکنم که حق و حقوقم فی مابین درصورت صلح و سازش طرفین دعوا فی مابین پایمال نگردد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۶ #05069682

باسلام.وقت بخیر.
فرزندان دختر و پسر مرحومه عمه ام آینده قراره مبادرت به طرح دعوی حقوقی به خواسته خلع ید سهم الارث آب و اراضی موروثی مرحومه مادرشان که تحت تصرف وراث دیگر هست. بنمایند. اما توان پرداخت هزینه دادرسی و یا هیچ گونه آگاهی در رابطه با نحوه مراجعه به دادگاه مشاوره درصورت لزوم اعطای وکالت دعوی به وکلا و یا کارشناسان مربوطه تعقیب و پیگیری مستمر جریان پرونده ندارند. و لذا در آن خصوص به اینجانب پیشنهاد دادند. در صورتیکه اونها (وراث عمه) را ضمن تقدیم دادخواست و سایر مطالبات مراجعات راجع به آن طی روند رسیدگی درصورتیکه منتهی به اجراء حکم خلع ید و تحویل ملک به آنها گردد.از مورد خواسته (آب و زمین) درصدی را به بنده قطعی واگذار نمایند.حال از کارشناسان گرامی استمداد راهنمایی دارم چنانچه بنده پیشنهاد اونا را قبول کرده ویا ضمن همراهی ویا مراجعه نزد وکلا ودر صورت لزوم پرداخت هزینه دادرسی و یا حق الوکاله به وکلاء و یا کارشناسان رسمی و مساعدت با ایشان. طی جریان رسیدگی منتهی به توافق و سازش فیمابین گردد. در این بین حق الزحمه بنده و هزینه های پرداختی و همچنین پیشنهاد واگذاری آب و زمین مطرح به اینجانب در قبال حق الزحمه به اصطلاح پادویی چی میشه؟. قبل از قبول پیشنهاد وراث تحت چه عنوان قرارداد فیمابین قید و تنظیم نمایم.
باتشکر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قراردا جعاله را با کمک وکیل مورد نظرتان تنظیم نمایید تا پس از انجام کار حقوق شما حفظ شود .

درود
با وارث عمه خود قرارداد تنظیم کنید.

با درود..
به لحاظ تخصصی بودن از یک حقوقدان و یا وکیل جهت تنظیم قرارداد فیمابین مذکور کمک بگیرید..

درود بر شما، در این خصوص بایستی قرارداد جعاله تنظیم گردد، لکن توصیه می‌شود از طریق احدی از متخصصین سایت بنیاد اقدام به تنظیم نمایید.

درود
توسط متخصص امر ، قرارداد جعاله تنظیم بفرمایید .

سلام شما میتوانید زمان قرارداد با وکیل متخصص شمارا همراهی تا مشکلی در آینده بوجود نیاید موفق باشید

بهتر است از یک وکیل برای تنظیم قرارداد کمک و مشاوره بگیرید