چه جزایی در انتظار منه چون قاضی گفته برو‌ رضایت بگیر ولی هنوز حکم رو‌ صادر نکرده؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۹۶ #04979382

سلام
من از طریق رهگیری همیاب ایرانسل متهم به سرقت گوشی شده ام .ولی خداییش خبر هم ندارم کی سیم کارتمو ۱ دقیقه انداخته روی اون گوشی حالا بماند.من هیچ سوع پیشینه ای ندارم و تا حالا پاسگاهم ندیدم.میخام بدونم چه جزایی در انتظار منه چون قاضی گفته برو‌ رضایت بگیر ولی هنوز حکم رو‌صادر نکرده؟ایا زندان هم داره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا با دلایل کافی از خود دفاع نموده و عدم سرقت توسط خود را اثبات نمایید ؛ چنانچه بدون دفاع به دنبال کسب رضایت باشید ممکن است اوضاع و احوالی مبنی بر اثبات صحت ادعای شاکی باشد

با درود با اثبات سرقت به حبس محکوم میشوید

در صورت اثبات سرقت به حبس محکوم میشوید..

با سلام در حال حاضر عنوان اتهام سرقت برشما جاری است مگر اینکه مدارکی دال بر بیگناهی داشته باشید و کسی که دسترسی به سیم کارت شما داشته رو معرفی کنید،یا رضایت طرفتونو بگیرید وگرنه مجازاتتون حبس تعلیقیه

بادرودوسلام چنانچه سرقت احرازو اثبات شود مجازات حبس دارد.

مجازات سرقت حبس می باشد

سلام با دلایل و مدارک محکمه پسند بی‌گناهی خود را اثبات نماید در صورت عدم اثبات بی‌گناهی خود بهتر است از شاکی رضایت بگیرید در این صورت قاضی دادگاه می‌تواند جهات تخفیف مجازات را درحکم شما لحاظ نمایدومجازات راتخفیف ویاتبدیل به مجازات دیگری نمایدکه مناسبتربه حال شماباشد