امکان رضایت در شکایت کیفری فروش مال‌غیر، ادامه دادن دعوی حقوقی

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۵ #04726005

سلام، در یک پرونده فروش مال‌غیر یک میلیاردی، بنده هم شکایت کیفری کردم هم شکایت حقوقی. اکنون متهم در زندان است. راهی هست که من شکایت کیفری رو ببندم تا متهم بیاد بیرون و فقط شکایت حقوقی رو ادامه بدم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رضایت شما باعث تخفیف مجازات است و ایشان از زندان بیرون نمی اید.

سلام
با توجه به نوع و میزان مال مورد جرم رضایت شما در دعوای کیفری مجازات مرتکب را منتفی نمی کند و فقط موجب تخفیف در مجازات مجرم هی شود .

سلام
میتونید رضایت بدید که قرار موقوفی تعقیب صادر میشه و دیگ نمی‌تونید شکایت کیفری کنید
میتونید هم تقاضای ترک تعقیب کنید یعنی تا یکسال دوباره پرونده رو به جریان بندازید

با درود ، حالا منظور شما از مختومه شدن پرونده کیفری هرچی باشد ، در اختیار شما هست.
خلاصه در این همین حالت هم میتوانید هر دو پرونده را ادامه دهید یا فقط حقوقی را ادامه دهید.
اگر پرونده کیفری تون منجر به صدور جلب به دادرسی و کیفرخواست نشده ، بهترین راهکار تقاضای ترک تعقیب پرونده کیفری است.
بهتر است با متخصص حقوقی مشورت کنید تا راهکار مناسب و قانونی ارایه گردد

با سلام
حتی اگر در زندان هم باشند بازهم شما میتوانید دعوای حقوقی خود را ادامه دهید.