اعسار در دادگاه قبول میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۰ #04718851

سلام
طبق رای بدوی و تجدیدنظر طرف مقابل محکوم به پرداخت مبلغ ۱۰ میلیارد شده است از طرف مقابل که سازنده میباشد اپارتمان خریداری شده و به دلیل اینکه طبق کشارکتنامه حق فروش ابارتمان رو تا پایان نماکاری نداشته و در مرحله فنداسیون ازشون خریداری شده و مالک قرارداد خرید ما رو به همین دلیل فسخ کرد و شکایت سازنده کردیم و محکوم به پرداخت ثمن شده ) و الان که رای رو اجرا گذاشتن تقاضای اعسار دادن و کلا نه چیزی به نامش هست و نه حساب بانکی و نه ماشینی و فقط ۳ تا قرارداد مشارکت نامه بنامش هست که از هر کدوم با مالک ۵۰ به ۵۰ هستم و ارزش ملکها یکی حدود ۷۰ میلیارد و یکی دیگه هم ۸۰ میلیارد ارزش داره و البته از بابت یک مالک یک وکالت بلاعزل به اندازه یک دانگ طبق قرارداد به نامش شده و البته میگه اپارتمان ها رو فروختم و قولنامه ها رو دارم و حتی هنوز هم مشارکتنامه ها به قوت خودش باقی هست و هنوز هم نساخته ساختمانها
ایا اعسارشون رد میشه؟(ایا سازنده ایسار هست؟)
ممنون میشم کمک کنید
تشکر🌹🙏🏻

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر شخص مدیونی میتواند تقاضای اعسار نماید اما این امر بستگی به موافقت دادگاه خواهد بود که با بررسی اوضاع مالی و عدم تمکن مالی و شهادت شهود تعرفه ای و غیره بررسی و تصمیم مقتضی اتخاذ میگردد .

دادخواست اعسار با توجه به مدارک و دلایل مدعی اعسار و اقناع قاضی با استعلامات لازم پذیرفته خواهد شد

سلام و درود، در مورد اعسار دادگاه پس از بررسی و استعلام از مراجع قانونی و ملاحظه ی اظهارات طرفین تصمیم‌ خواهد گرفت؛ موفق باشید.

با توجه به وضعیت مالی ایشان دادخواست اعسار طرح نماید دادگاه برسی لازم انجام مید و با توجه به اوضاع احوال شخصیه،وضعیت مالی حکم صادر میکند