مدعی شده من خودرو را به برادرم فروختم و باید سند را بنامش بزنم؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۴ #04590553

سلام برادر بنده یکسال پیش یک چک بین بانکی از بابت معامله ای به بنده داد چند روز بعد خودروی بنده را به عنوان امانت گرفت و با همان خودرو کشته شد حال خانم ایشان طبق ان چک مدعی شده من خودرو را به برادرم فروختم و باید سند را بنامش بزنم درحالیکه هیچ مدرکی نیست فقط چند تا شاهد که من جرحشان کردم ایا شاکی میتواند کاری از پیش ببرد درحالیکه بنده میتوانم ثابت کنم و شاهد دارم که ان چک از بابت معامله دیگری بوده ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا با شهادت شهود مبنی بر ارایه چک از سوی برادرتان بابت معامله غیر از خودرو بوده کار شما سهل خواهد شد
دوما اگر جرح شهود از سوی شما در دادگاه مورد موافقت قرار گرفته باشد باز کار شما سهل و آسان خواهد بود
سوما اگر شهودی بابت اینکه خودرو بصورت امانی در دست برادر شما بوده ، خواسته همسر برادرتان رد خواهد شد

در صورتی که اثبات کنید چک برای معامله دیگری بوده طرف مقابلتان محکوم میشود.

اگر جرح شهود مورد پذیرش دادگاه واقع شود موضوع منتفی است در غیر اینصورت امکان محکومیت شما وجود دارد .